Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
comment

Porada

Data publikacji: 2011-10-14

Czy dla stosowania stawki 8% ma znaczenie, że dania w lokalu gastronomicznym są spożywane na miejscu, a także sprzedawane na wynos

Otworzyliśmy naleśnikarnię. W ramach prowadzonej działalności gospodarczej zorganizowaliśmy dwa odrębne sposoby obsługi klienta. Jest to uzależnione od indywidualnych potrzeb i oczekiwań klientów. Mianowicie oferujemy naszym klientom zakup dań, tj. różnego rodzaju naleśników, na wynos oraz możliwość skonsumowania ich na miejscu. Czy prawidłowo postępujemy, stosując stawkę 8%?

PROBLEM

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00