Wyszukaj po identyfikatorze keyboard_arrow_down
Wyszukiwanie po identyfikatorze Zamknij close
ZAMKNIJ close
account_circle Jesteś zalogowany jako:
ZAMKNIJ close
Powiadomienia
keyboard_arrow_up keyboard_arrow_down znajdź
removeA addA insert_drive_fileWEksportuj printDrukuj assignment add Do schowka
insert_drive_file

Formularz

Specyfikacja do zamówienia z działu 55 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

PRZETARG NIEOGRANICZONY 

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA:
Świadczenie usług polegających na zapewnieniu codziennej i kompleksowej obsługi w zakresie żywienia pacjentów (średnio 440 osób dziennie) na bazie przyjętych w dzierżawę pomieszczeń wraz z utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych oraz wywozu odpadów komunalnych

KATEGORIA:
Usługi

KATEGORIA WG WSPÓLNEGO SŁOWNIKA ZAMÓWIEŃ (CPV): 
55300000 Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków, 55321000 Usługi przygotowywania posiłków, 55322000 Usługi gotowania posiłków, 55320000 Usługi podawania posiłków

UWAGA:
W sprawie toczyło się postępowanie przed KIO (Wyrok z dnia 20 listopada 2009 r., sygn. KIO/UZP 1437/09), specyfikacja nie została zakwestionowana

 

POBIERZ

SIWZ

Załączniki do SIWZ

Wyjaśnienia i modyfikacje

Informacje o protestach

Ogłoszenie o wyniku

close POTRZEBUJESZ POMOCY?
Konsultanci pracują od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00 - 17:00